Ragbi majice se vraćaju u modu

Ciklička narav modne industrije redovito rezultira povratkom davno zaboravljenih trendova, poput ragbi majica kojima modni eksperti prognoziraju veliku popularnost u narednim mjesecima.

Takozvana ragbi majica nikada nije pala u modni zaborav. Ovaj odjevni predmet postane popularan svako desetljeće. Nosili su ih klinci s koledža 50tih godina i Mick Jagger 60tih godina. A pojavljivale su se 80tih i 90tih. U posljednje vrijeme ih nismo viđali, osim nakratko u kombinaciji s Kanye Westom.


No kao i vremena, mijenja se i moda. Ovaj odjevni predmet spreman je za svoj povratak u muške ormare. Postoji nešto u ovom odjevnom predmetu zbog čega se on iznova vraća u modu. Pitali smo se zašto. Uglavnom su izrađene od čvrstog pamuka, ali su i udobne u isto vrijeme. 


Nemate priliku često vidjeti kragnu i dugmad na atletskim majicama. E to je ono što ovu majicu čini posebnom. Možete je kombinirati s farmericama, chino hlačama ili je nositi u kombinaciji s džemperom. Odlično izgledaju i ispod jakni i kaputa. 


Današnje verzije ovog, pa s pravom možemo reći old school odjevnog predmeta dolaze u različitim stilovima i napravljenje od različitih materijala. U nastavku vam izdvajamo naše favorite.