Code A-List- Upišite svoje ime na Armanijevu listu

Enes Crvčanin za SNL

Code A-List ulaznica je u uzbudljiv svijet A liste: magnetska privlačnost, samopouzdanje i karizma Armanijevog mirisa Code u ovom izdanju dolaze u obliku dragocjenog spoja ekskluzivnosti i privlačnosti.

Code A-listnovi muški miris prožetzavodljivom suvremenom notom, posebno je izdanje mirisne kolekcije Armani Code. Riječi Code A-list čarobna su ulaznica za ekskluzivnu Armanijevu listu. Riječ je o jedinstvenom privilegiju – pozivnici za ulazak u klub probrane gospode, s kodom koji priziva prepoznatljiv Armanijev stil. Zauzmite svoje mjesto za stolom i uživajte u svijetu u koji se može ući samo uz osobni poziv.


Code A-List ulaznica je u uzbudljiv svijet A liste: magnetska privlačnost, samopouzdanje i karizma Armanijevog mirisa Code u ovom izdanju dolaze u obliku dragocjenog spoja ekskluzivnosti i privlačnosti.


Novi miris utjelovljuje diskretnu, zavodljivu eleganciju opuštenog muškarca koji zrači upečatljivom i upravo neodoljivom privlačnošću. Muškarca koji utjelovljuje miris Code A-List krasi profinjena muževnost i snažna, magnetski privlačna osobnost koja posebno dolazi do izražaja u noćnim satima. Uz urođeno samopouzdanje i besprijekornu eleganciju, on zavodi svojom šarmantnom prisutnošću i karizmom, ostavljajući senzualan mirisni trag. Zaštitno lice promotivne kampanje, hollywoodski glumac Chris Pine, utjelovljuje taj osjećaj trenutne privlačnosti.


Otkrijte ekskluzivni svijet mirisa Code A-list, prožet samopouzdanjem i nezaboravnom elegancijom.Blistava zavodljivost


Code A-List nadahnjuju i prožimaju isti mirisni kodovi kao i legendarni originalni miris. Pojačavši intenzitet sastojaka i unijevši neočekivane promjene koje mirisu daju novu dimenziju zavodljive privlačnosti, tvorac parfema Antoine Maisondieu iz kuće Givaudan za ovu je priliku kreirao posebnu kombinaciju koja savršeno odgovara A listi.


Esencije bergamota i zelene mandarine prožimaju se s dimno-drvenastim notama esencije guaiaca. Susret lavandina grosso i intenzivne note zrna tonke stvara napetost u srcu mirisa. Zahvaljujući jedinstvenom načinu ekstrakcije ovog ulja, lavandin grosso unosi dašak blistave prozračnosti koja poziva u zavodljiv, skriveni svijet mirisa Code A-List. Elegantna bočica obasjana zavodljivom noćnom svjetlošću 


Prepoznatljivi oblik bočice mirisa Armani Code nadahnut je krojem klasičnog smokinga. No izgled bočice mirisa Code A-List je drugačiji– intrigantna igra sjena priziva dašak avanture na putu u ekskluzivni svijet skriven od pogleda. Ukrasni pojas u ovoj je verziji crvene boje, simbolizirajući ekskluzivni pristup u uzbudljiv noćni svijet.

Čep je ukrašen Armanijevim monogramom, prepoznatljivim kodom visoke mode i simbolom branda. 


Code A-List uzbudljiv je mirisni nektar koji priziva elegantnu igru zavođenja i otkriva tajni ulaz u svijet skriven od pogleda.