Uskoro stižu Air Max 720 - idući član Nike Air Max obitelji

getty images

Nike Air Max je hit serija tena koja osvaja apsolutno cijelo tržište od 1987. godine.  Ova tena ne bira obzira dob, hobije i sklonosti onih koje osvaja. Iako su primarno bile tene za trčanje, nose se za sve ikad – od breakdancea do šetnje u trgovinu. Prošle godine smo napokon doživjeli i prve isključivo lifestyle Air Maxice – 270, koje su također postale hit. Nisu baš svi ljubitelji dotadašnje Air Max serije bili sretni ogromnim zračnim mjehurićem (da, znamo da je ogroman mjehurić čudna konstrukcija, ali i konstrukcija te tenisice je bila čudna), ali su se tene dobro prodavale, izašle u milijun kombinacija boja i postale jedan od modela koji su obilježili godinu – bez obzira na brand. Novi model u seriji Air Max 720 je najviša Air Maxica dosad – 3.8 centimetara umjesto 3.2 koliko je bila najveća visina dosad. Svakom će biti jasno da ovako visoka tena nije za ozbiljno bavljenje sportom, ali za svakodnevni život su idealne te se ističe kako je ovo tene za aktivne ljude koji žele udobnost.


Više od 75% tene je izrađeno od otpada nastalog prilikom proizvodnih procesa – nije to otpad u pravom smislu riječi, više su u pitanju viškovi.


Tena se savršeno uklapa u trenutne trendove koji nameću vidljivu tehnologiju pa je tako Air Max zračni potplat idealan za iduću godinu.


Još ne znamo točan datum izlaska, ali smo sigurni da će odigrati veliku ulogu za Air Max Day 2019. godine.