Ovo su najbolje torbe za teretanu

getty images

Osim što sve više vremena posvećujemo zdravom načinu životu i vježbanju, jednako tako sve više pažnje poklanjamo i svome izgledu, bez obzira je li riječ o odlasku do trgovine ili do fitness centra.

Torba za teretanu važan je sportski dodatak čijoj kupnji trebate pristupiti pažljivo. Torba treba biti dizajnirana tako da uvijek bude prikladna za nošenje stvari koje su vam potrebne za bavljenje sportom. S obzirom na to da ove torbe možete koristiti i na putovanjima, planinarenju, šetnji i ostalim aktivnostima, prije kupnje torbe razmotrite sve mogućnosti njezine primjene i učestalost korištenja iste. 


Odlučite hoćete li sportsku torbu koristiti isključivo za trening ili u neke druge svrhe. Odredite važnost materijala od kojeg je torba izrađena, sve postojeće pretince kao i dodatne mogućnosti, a tek nakon onda ju kupite. Najčešće korišteni materijali za izradu sportskih torbi jesu koža, platno i najlon. To će značajno utjecati na cijenu torbe.


Ozbiljni sportaši trebaju nešto dovoljno izdržljivo za opremu uz dovoljno prostora za sve što im je potrebno. Kako bismo vam olakšali odabir, predlažemo vam sljedeće modele.GoruckAerStuart & Lau


NikeTopo Designs