Ovo je kolekcija koja je osvojila influensere u Londonu i Parizu

pr, SNL

Premium kolekcija „We Are One“ brenda Champion već je zavladala ulicama evropskih metropola, od Londona, preko Milana i Pariza, do Berlina, a sada je, po prvi put, ekskluzivno dostupna i u BUZZ šopovima.

Septembar je mjesec novih početaka, velikih dešavanja i još većih očekivanja. To je mjesec u kojem poznati svjetski brendovi otkrivaju novitete koje su pripremili za naredni period, dok se poznati influenseri utrkuju da ih među prvima ponesu. Kolekcija koja je definitivno obilježila septembar 2018. godine i postavila nove standarde kada govorimo o street styletrendovima, upravo je We Are One kolekcija brenda Champion.


Inspirisana raznolikošću i specifičnostima četiri evropska grada – Londona, Pariza, Berlina i Milana, kao i najkreativnijim pojedincima i influenserima koji žive i stvaraju u ovim gradovima, Champion kolekcija širom otvara vrata novoj generaciji trendsetera, koji već sada pokazuju svoju individualnost.
Predstavljanje kolekcije za sezonu jesen/zima 2018. godine ovog svjetski poznatog brenda prati i inspirativna „We Are One“ kampanja. Počevši od predgrađa Londona, preko Lamanša do Pariza, a potom meandrima preko Evrope do Berlina, nova Champion modna linija zagonetnim plesom na kraju osvaja i Milano. Na tom putu upoznajemo ljude koje su čelnici ovog brenda izdvojili kao najkreativnije predstavnike evropskih gradova koji su ih inspirisali. 
Zahvaljujući autentičnom, tipično američkom duhu brenda koji od 1919. godine osvaja inovativnošću, Champion kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. godine izdvaja se originalnim dizajnom koji krasi bogati kolorit, udobnost i premium sportski detalji koji su savršeno istaknuti na lifestyle odevnim komadima. Ona istovremeno poziva na ujedinjenje i cijelom svijetu šalje jasnu poruku – We Are One!


Premium kolekcija brenda Champion se od sada može ekskluzivno pronaći u BUZZ šopovima u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Mostaru i Bijeljini