“Ukradite“ bradu Toma Hardyja

Getty Images

Postoji jedna stvar o Tomu Hardyju koja se ne može poreći: Čovjek je jednostavno ikona ličnog groominga. Proročanske brade i nadasve savršene i veoma pažene frizure.

Moglo bi zazvučati čudno, ali ako uvijek imate istu frizuru, vašem brici ili frizeru (kako ko više voli) vremenom će postati zamorno i prestaće da probava i predlaže vam nešto novo. Zbog toga biste trebali svako malo mijenjati stil, čisto da budete u toku sa modnim trendovima.


Tom Hardy stalno i iznova mijenja stil. U nastavku pročitajte i pogledajte kojih je to pet stilova koje je Hardy mijenjao tokom godina (i kako ih izvesti).


1. Koristiti gel nije uopšte lošeNa premijeru Venoma, Hardy je došao sa gelom namazanom kosom u “šiljcima“. Ne samo da je prigrlio svoje sjede (na bradi) već ih je i istakao što ga je činilo i čini zgodnijim. Izvesti ovo je lako: gel u ruke, ogledalo pred sebe i malo po malo doći ćete do potrebne frizure.


2. Nijedna frizura nije izašla iz modePoput lika iz filma Dunkirk, Hardy je prošetao crvenim tepihom sa frizurom koja je prije par godina proglašena za “mrtvu“. Ali, Hardyju je i više nego dobro stajala te se savršeno ukopila uz njegovu reputaciju opakog momka. Svaki brico bi vam mogao napraviti ovakvu frizuru, pod uslovom, naravno da ima od čega da radi.


3. Eksperimentišite sa kontrastom brade“Igrajte“ se sa kontrastima: Jače naznačeni brkovi naspram bradice, ili puna brada sa usko trimovanim brkovima kakvu je Hardy nosio na premijeri filma The Revenant iz 2015. Ovo možete izvesti na način da pustite bradicu i brkove da rastu nekoliko sedmica i onda uredite sve kako vam odgovara.


4. Prigrlite “nestajanje“ koseNema ništa loše u gubljenju kose. Nekome se to desi u mladosti, nekome kasnije, nekome brže, a nekome sporije, ali jedno je sigurno: dešava se. I trebate biti spremni prigrliti svaku promjenu. Hardy je na premijeri filma Mad Max: Fury Road nosio frizuru sa izbrijanim sa strane i puštenoj naprijed, sa izraženim brkovima i malo trimovanoj bradi. Vašem frizeru to ne bi trebalo predstavljati problem.


5. Može i bez bradeNekad se jednostavno zasitite i brade i brkova, te ih odlučite obrijati. Možda ne skroz, ili da ostavite tzv. trodnevnu bradu, ako želite da budete poput Hardyja iz ne baš tako davne 2013.