Da li je Hope Hicks nova Olivia Pope

SNL

Ponekad se u medijima mogu vidjeti sočne priče o poznatim zvijezdama i političarima, ali prije nego išta uspije iscuriti u javnost Olivia je tu da pokuša spriječiti vijest od curenja.

  Stručnjakinja za skandale pametno je izabrala svoje zanimanje, a nakon iskustva rada u Bijeloj kući, osnovala je svoju agenciju za krizni menadžment.  Za moćnike, ljude s novcem, pa čak i predsjednika, Olivia je kraljica svoga zanimanja. Naučite kako funkcionira krizni menadžment i s koliko stresa su svakodnevno suočeni Olivia i njezina ekipa.  Serija Skandal je jedna uspješnica iz radionice Shonde Rimes. Osvojila je publiku, kritiku, zaslužila Zlatni Globus. 

Da li se pojavila nova prava OP; ko je Hope? 
Objavljena je vijest da je  Hope Hicks imenovana za direktoricu za komunikaciju u Bijeloj kući, izjavio je danas zvaničnik Bijele kuće, doduše privremenu.  Njena prva veza s Trumpom je počela  dok je radila za "Hiltzik Strategies", firmu za odnose s javnošću u New Yorku koju je osnovao Matthew Hiltzik, a zapravo dugogodišnji pristalica Hillary Clinton. 


 

Hope  je potom napustila firmu kako bi radila za Trumpovu organizaciju u kojoj je angažovana na nekoliko projekata, uključujući modnu liniju Ivanke Trump i rad u Trumpovom odmaralištu. Nakon izbora, Hope je radila kao visoki savjetnik za komunikacije s Bijelom kućom. Pomagala je Trumpu u pisanju njegovih poruka. 


 

Prije toga je bila profesionalac za odnose s javnošću Trumpove organizacije i to prije nego što je postala jedan od prvih ljudi koji su se pridružili novinarskom timu tokom Trumpove predsjedničke kampanje.