Adam Levine je službeni ambasador mirisa Y

PR

Dogurao je daleko, uistinu daleko. Pronašao je put do uspjeha, no ne želi stati. Ide još dalje… YSL Beauté s ponosom predstavlja Adama Levinea u ulozi novog zaštitnog lica i ambasadora mirisa Y.

Rock zvijezda. Zabavljač. Predvodnik trendova… A sada i globalni ambasador mirisa Y.


Kao moderan miris za modernog muškarca, Y kazuje priču o jednoj cijeloj generaciji. Adamov odvažan kreativni duh, zarazan smisao za humor i glazbeni talent savršeno se prožimaju s inovativnim duhom i stilom mirisa Y kroz njegovu novu ulogu ambasadora.


Kao iznimno talentirani glazbenik i pjevač grupe Maroon 5, Adam je istinsko utjelovljenje Y muškarca. Na Instagramu ga prati 10,9 milijuna modno osviještenih obožavatelja njegove glazbe. Podučava mlade talente u glazbenoj emisiji The Voice, a uskoro kreće na još jednu turneju povodom izlaska novog albuma. Uvijek je svoj, ne boji se odvažnih modnih odabira te slovi za ikonu stila.Y… Nova avantura.


Adamova prva kampanja pod redateljskom palicom Colina Tilleyja otvara novo poglavlje, slaveći nešto intenzivniju interpretaciju mirisa. Priča o Y se nastavlja: ovaj je put riječ o zrelom muškarcu koji se usudio slijediti snove. Postigao je sve zacrtane ciljeve, no i dalje traga za odgovorima. Sve počinje pitanjem „Zašto?”.


Baš poput mirisa Y, Adam utjelovljuje snove i strast muškarca koji ne slijedi utabane staze. Postigavši uspjeh upornim radom i suradnjom s drugim talentiranim umjetnicima, predstavlja istinski uzor. Rođen je i odrastao u Los Angelesu, gdje je već u srednjoj školi započeo glazbenu karijeru. Postao je pjevač i autor većine pjesama grupe Maroon 5 koje su poharale svjetske glazbene ljestvice i osvojile mnoge nagrade.
„Zaista je čarobno što u ulozi ambasadora YSL Beautéa mogu doprijeti do šire publike, promovirajući brand koji me je oduvijek fascinirao prepoznatljivim stilom i inovativnošću. Želio bih ostaviti osobni trag u nastavku priče o mirisu Y zbog toga što se mogu poistovjetiti sa strašću i upečatljivim individualizmom koji oduvijek čine okosnicu branda. Sada je pravi trenutak za to, pogotovo za današnje kreativne generacije.“ , Adam Levine.


„Adamu želimo dobrodošlicu u Yves Saint Laurentovu obitelj globalnih ambasadora. Svojim talentom, opuštenošću i osjećajem za stil koji rezonira s modnom estetikom branda, donosi svježu energiju u svijet YSL Beautéa. Iznimno nas raduje suradnja s Adamom u ulozi novog globalnog ambasadora za miris Y.” Stephan Bezy, direktor Yves Saint Laurent Beautéa.


Nova svjetska kampanja za miris Y upravo je aktualna.