S Hidesignom i muškarci su spremni za jesen

PR

Prema jednoj zaista interesantnoj teoriji, cipele muškarcima znače isto što i torbe ženama. Novootvoreni objekat u Sarajevu nudi nove i moderne artikle za istinske zaljubljenike u modu.

Svjetski brend Hidesign nudi sve od formalnih cipela, casual pa sve do mokasinki, i to sve sa velikom udobnošću i kvalitetom. Ovdje ćete pronaći sve što je jednom modernom muškarcu potrebno, kao i ženi. 


Kao glavni ženski modni dodatak, torbe su ujedno i same po sebi umjetnost. Sa pažljivim ručnim radom koji njeguje Hidesign, torbe su uvijek dugoročna investicija. Svoju prvu žensku torbu Hidesign je dizajnirao još 1978. godine. 


Kaiševi, iako percipirani kao pretežno muški modni dodatak, etablirali su se i u ženskoj modnoj industriji. Muški kaiševi su prepoznatljivi u Hidesign izdanju i u ponudi se nalaze za sve prilike u crnoj, smeđoj, sivoj ili bež boji. Žene su s druge strane kaiševe počele koristiti u jednom od najprogresivnijih ljudskih perioda, renesansi, zbog čega su postale elegantnije, profinjenije, vitkije i modernije. Sa promjenama koje su došle, ženski kaiševi se danas koriste svakodnevno. Kao još jedan asesoar novčanici su bitan modni dodatak svakog muškarca i žene. Ipak, svrsishodnost novčanika i upotrebljivost dostupnog prostora na prvom su mjestu. Hidesign novčanici za žene ručno su izrađeni od najfinije kože i dostupni su u više boja. A uz lijepe i kvalitetne Hidesign sunčane naočale koje upotpunjuju svačiji imidž, bit ćete spremni za svaki novi dan.„Sarajevo se nalazi na raskrižju Evrope. Sa svojom jedinstvenom energijom i naslijeđem jako je slično našem brandu i zbog toga je savršeno mjesto za naš dom“, rekao je o Hidesignu osnivač i vlasnik Dilip Kapur.


Objekat na adresi Vladislava Skarića 10., stacioniran odmah do hotela Evropa, prostire se na dva sprata i 170 kvadrata. Naše iskrene preporuke!