Viktor&Rolf: Brutalno muževan, opasno zavodljiv

getty images

Zavodljiv. Intenzivan. Nevjerojatno seksi. Približite mu se na vlastitu odgovornost. Mogli biste se opeći.

Eksplozivniji no ikad prije, Spicebomb probuđuje plamen. Predstavljamo vam Spicebomb Extrême Eau de Parfum, najnoviji dodatak kolekciji Spicebomb: odvažna reinterpretacija originalnog mirisa.


Ultimativna muževnost


Originalni Spicebomb pikantna je mješavina začina koji kreiraju upečatljive kontraste: čili i šafran u kombinaciji s elemijem i ružičastim paprom – drugim riječima, toplo i hladno, sirova muževnost i otmjena zavodljivost. Spicebomb Extrême je upravo onakav kako i sam naziv sugerira: Spicebomb pojačan do maksimuma.

Iznimno elektriziran. Intenzivniji, jači, odvažniji.


Gornje note grejpa originalnog mirisa pojačane su pimentom i crnim paprom. U srcu mirisa pulsiraju senzualne note cimeta, kumina i šafrana. Baznoj noti duhana u novom je Spicebombu pridodana drvenasta nota jantara. Dodatno su naglašene zavodljivim notama crne vanilije i bušina. 
Opasnost: eksplozivna tvar


Spicebomb Extrême dolazi u istoj bočici u obliku bombe kao i originalni miris. Ovoga je puta staklo tamno i neprozirno – simbolizira sirovu moć i zagonetnost. Sjajna crna vrpca iz originalnog pakiranja sada je u brončanoj boji lave – odražava vatrenu snagu vulkanske erupcije. 


I ovdje se miris otpušta povlačenjem iglice s logom V&R.


Brutalno muževan, opasno zavodljiv.