Ralph Lauren sarađuje sa skejt brendom Palace

getty images

Raperi su uzeli dobro poznati Laurenov imidž i uvezali ga i filtrirali kroz hip-hop.

Tokom proteklih godina Ralph Lauren je uradio reizdanja svojih Stadium, Snow Beach i Hi Tech kolekcija koji predstavljaju svojevrsni “ulični izgled“, a sada je još to naglasio stupajući u saradnju sa londonskim skejt brendom Palace. To je jedini modni brend koji možete nositi na uredskom sastaku, sahrani ili fudbalskoj utakmici i to sve u jednom danu, rekao je susosnivač Palacea Gareth Skewis.


Ralph Lauren izgradio je svoje modno carstvo, kreirao i prodao viziju Amerikanaca  sa čistim bijelim polo majicama i proveo je decenije oblačeći sve one glumce i celebrityje koji kroče crvenim tepihom na otvaranjima raznih evenata. Svakako, postoji još jedan segment u kojem je Ralph Lauren dominantan, a taj je moda koju su prigrlili raperi poput Reakwona, Ludacrisa, Jadakissa i Kanyea Westa. Oni su uzeli dobro poznati Laurenov imidž i uvezali ga i filtrirali kroz hip-hop.


Za skejt brend Palace sarađivati sa velikom internacionalnom kompanijom kao što je Ralph Lauren odličan je potez da se pokažu i dokažu širem auditorijum. A što se tiče Laurena za njih bi ovo mogao da bude još veći uspjeh jer sada konačno mogu da profitiraju na trenutačnoj modnoj sceni koja je opsjednuta “uličnom modom“.