Klub Jedan: Mjesto gdje je gost uvijek u pravu

PR

Smješten u strogom centru grada, u Ulici branilaca Sarajeva 25, Klub 1 odnedavno je otvorio svoja vrata svima onima koji su željni odlične zabave. Već od samog otvorenja ovo mjesto je postalo dom muzičkim grupama, DJ-evima, teatarskim predstavama, a nerijetko se u toku dana u ovom prostoru održavaju konferencije i samiti.

Od augusta mjeseca ove godine Sarajevo je bogatije za novo mjesto okupljanja kojem organizatori nisu htjeli dati prefiks klub, restoran ili caffe bar, već samo naziv Jedan. Veoma brzo je publika dodala Klub, a žargonski ga zovu i Kec. Na dva sprata i ukupno 800m2, u Ulici branilaca Sarajeva 25, u Klubu Jedan svakodnevno vrvi od znatiželjnih gostiju, kojima se svake sedmice priprema novi program zabave.Klub Jedan je za ovaj kratki period od svog otvorenja već bio domaćin festivalu MESS, Jaegermaister-ovom Oktoberfestu, gdje je prepun objekat zabavljao fenomenalni Marko Luis, redovnim Gala Salsa večerima, Out of Office afterwork partijima i nastupima mnogobrojnih bendova poput Ine Hamzić&Open Mind Group, Ammare Mistrić, Blue Hotela, M.A.S.H.-a i td..
Osim odličnog audio-vizualnog ugođaja, Klub Jedan može da se pohvali i s preko 140 različitih pića koja služe. Kuhinja Kluba radi do 23h, a ovo je jedino sarajevsko mjesto gdje možete probati i specifični Jack Daniel's burger, kao i palačinke pod tim nazivom.

Osoblje Kluba, kao i management, vodi se isključivo politikom: 'Gost je uvijek upravu', te žele stvoriti ugođaj svojim klijentima i gostima da je svaka želja ostvariva, te da mogu realizovati event bilo kakvog obima ili tipa.