Kako se obući za teretanu u 2018 godini

SNL

Kako je na redu nova godina u kojoj se ponovo moramo pokazati zdravi i dobrog tijela, to je znak da su ponovo na redu vježbe u teretani.. Šta obući? Znamo da je odjeća jedan od dobrih motivacija za trening..

Odlična teretana, solidna playlista, i još par dobrih i ugodnih odjevnih dijelova vam mogu dosta pomoći kad je u pitanju motivacija i trening. Ako vam odjeća za teretanu izgleda 75% gore nego obična odjeća onda je možda vrijeme da to popravite, te smo vam radi toga odlučili da sastavimo listu par stvarčica koje će vam pomoći da riješite ovaj problem. Šorc u kojem se možete lako kretati 
Najbolji šorcevi su oni koji vam daju dosta prostora i u kojima se možete bez problema kretati, gdje ste slobodni i bez brige da se nešto desi. 


Čarapaste patike 
Ako ste Adidas Primknit fan ili Nike Flyknit fan, čarapasta patika će vam biti uspjeh koji će vam pomoći... pa.. da za sebe uzmete nove patike. Ove modele možete nositi u teretani, u gradu i opet nazad u teretanu. 


Ekstra upijajuća majica 
Ako ipak nemate trbušne i ako niste dovoljno sigurni da bez majice trenirate, ovaj tip majice će vam biti najbolji prijatelj. Ako ste skloni prevelikom znojenju ili radite u toploj prostoriji ova majica će vam pomoći upravo zato što je prozračna, te će bolje upiti znoj. 


Sportske Tajice 
Pogotovo u ovo doba godine, i pogotovo ako ste mršavije građe, sportske tajice će vam biti ključ za stilsko i udobno treniranje. Ionako uvijek naglašavamo da se isključivo sorc preko njih nosi, ne govorimo da uvijek crne moraju da budu. Spojite boje šorca i tajica kako bi uspjeli da dobijete minimalističan izgled. 


Retro čarape 
Čaraše koje idu do pola lista se naglo vračaju već neko vrijeme, čak nam se i dopada ovaj retro izgled koji dodaju na svakodnevni sportski izgled. 


Teške dukserice 
Iako može biti da ste fan određenog izgleda gdje se samo držite jednog izgleda, teške i debele dukserice će vam dati potpuno drugačiji izgled u kojem će te se zasigurno osjećati udobno, te će vam pored toga i udobno biti.