Momačka priča: Budi šik kroz šezdesete

SNL

Varijanta da imaš maramicu oko vrata i crvene čarape odavno je privaćena i u našoj zemlji. Od kada imamo strane moderne brendove, a tamo su prazne police prije sniženja, znak je da smo prihvatili sve izazove.

Oni su smatrani sretni buntovnici i kao takvi su bili vrlo popularna mladež šezdesetih godina. Da bi to pokazali šuteći, jedini način je bio tako se obući. Ako kako je to opće prihvaćeno tada bilo, i drugi su to shvatili kao trend i krenula je era.Trapez je out i neka ga tamo, međutim, samt kao materijal je in više nego ikad i boje koje ga karakteristišu. Naročito sve boje jeseni su u trendu tako da se možete osjećati sigurno ako vam se svide, a niste sigurni da li kupiti. Slobodno!
Jeans i džempere parkirajte također u svoje kofere u ovim bojama, ako krenete negdje na put jer ćete tako biti u trendu i izazvati dobar prvi utisak, a budite spremi da uložite u nove farmerice jer će vam trebati ove zime. Ako ste negdje sparkirali stari smeđi kaiš – pronađite ga. Nosi se, i to baš kao ovaj sa fotografije.