Glumice sestre Olsen dizajniraju za muškarce

PR

Blizanke su nedavno oduševile na njujorškoj sedmici mode, te svima pokazale kako “malo znači više“.

Nakon 12 godina dizajniranja ženske odjeće, Mary Kate i Ashely Olsen su se odlučile pokoriti i muški modni svijet. U aprilu ove godine, sestre su najavile da će njihov modni brend The Row, po prvi puta izbaciti kolekciju za muškarce. Iako će ovo biti prva službena muška kolekcija, ovo nije njihov prvi napad na ovu kategoriju. 
„Napravili smo jednu capsule kolekciju za muškarce prije mnogo godina, a 2016. godine je pokrenuta i njena maloprodaja. Bilo je neophodno da dobijemo povratne informacije naših kupaca i na taj način promišljeno pristupimo ovoj kolekciji“, kazala je Ashley.


Mary Kate i Ashley Olsen dobro su znane sestre blizanke još od osamdesetih godina prošlog stoljeća kada su kao bebe glumile u hit seriji Puna kuća. Nakon ovog mega uspješnog sitcoma, blizanke su se pojavile i brojnim holivudskim filmovima. Danas su se udaljile od glumačkog svijeta i posvetile onom modnom. Njihov brend The Row se proteklih nekoliko godina itekako etablirao na modnoj sceni. Blizanke su nedavno oduševile i na njujorškoj sedmici mode, te svima pokazale kako “malo znači više“. 
Nakon nekoliko tajanstvenih fotografija, linija je konačno dostupna te se sastoji od niza trapera, pletiva i odijela za muškarce gladne mode ili kako ih Mary Kate naziva, muževe. U kolekciji koja se sastoji od 38 komada, ključni predmeti su kaputi od kašmira na duplo kopčanje te antilop bomber jakne. Također možemo vidjeti i kožne torbe, te antilop mokasinke. Većina komada izrađena je u Japanu, dok su košulje izrađene u Francuskoj, pletiva u Italiji, a traper i majice u SAD-u.