Zašto ti je u životu potrebna djevojka inicijatorica?

SNL

Ona je energična, organizirana, logična, inicijatorica, vrijedna i nikad ne čeka da se stvari riješe same od sebe, jer zna da tako obično postanu samo još gore, nego reaguje odmah, preuzimajući stvari u svoje ruke i stupajući u akciju.

I ne očekuje da ti to uradiš zato što si muško, nego prosto koristi svoje sposobnosti na najbolji način – ona je svjesna da je malo ko tako kao ona i voljna je da radi za tvoje i zajedničko dobro.


Ona je puna samopouzdanja zato što zna da sve može sama 

Potpuno je sposobna za samostalno funkcionisanje i osjeća se dobro sama sa sobom, ali ona bira vezu, ona voli da voli i romantična je. To čini vaš odnos funkcionalnim u startu, jer je to nešto što ona hoće, što voljno bira, a ne nešto što joj je potrebno da bi podijelila teret života i olakšala sebi životnu borbu. 


Naučit će te nekim stvarima koje nikad ne bi saznao bez nje 

Ona ima različita jedinstvena interesovanja i bavi se veoma zanimljivim i neobičnom stvarima – jer ona radi tačno ono što se njoj sviđa, umjesto da radi isto što i svi ostali. 


Ona ne pušta druge da je čekaju 

Ona se ne prenemaže, ne drami i nije joj potrebno da skreće pažnju na takav način što će kasniti i puštati druge da je čekaju. Sa njom je jednostavno – ona poštuje tvoje vrijeme, poštuj i ti njeno. 


Ona žonglira i balansira u svim komplikovanim situacijama 

Bit ćeš zaprepašten kad shvatiš kako ona funkcioniše –  multitasking na nekoliko nivoa, hendlovanje i balansiranje u situacijama koje ti još nisi ni registrovao. I kad shvatiš da postoji problem – on je već riješen, dogovori su preorganizirani, kompromisi napravljeni i niko nije ni za šta uskraćen. 


Ona te voli takvog kakav si 

Njoj nije potreban princ, jer ona je sve drugo, samo ne dama u nevolji. Ona ima sopstveni životni stil i vjerovatno je bila sama neko vrijeme, prije nego što je srela tebe. To što je sa tobom, znači da joj se baš sviđaš, takav kakav si i da je spremna da te prihvati i da otkrije kakav si još, pored onog što se vidi na površini i intuintivno osjeća. 


Ona uživa u samoći 

Ona se dobro osjeća sama sa sobom i nije od onih osoba koje stalno moraju nešto da rade i kojima je stalno potrebno društvo. Potpuno je u stanju da provodi kvalitetno vreme sama sa sobom i nikada te neće opterećivati da sa njom dijeliš sadržaje koji su tebi neinteresantni, ili da se odrekneš vremena koje provodiš s prijateljima da bi njoj pravio društvo.  Njoj nikada nije dosadno. 


Nesigurnost nije među njenim slabostima 

Ona te neće provjeravati i očekivati da joj se javljaš svakih pet minuta i neće sumnjati u tebe. Ima veoma jasan osjećaj pripadnosti i ako ne može da ti vjeruje – ako ne osjeća da si sasvim njen – prosto više neće biti sa tobom. Ako ti vjeruje, onda je mirna i velikodušna, jer je sigurna da ti znači koliko i ti njoj.