Domaći film i porodična avantura

PR

Na redovni kino-repertoar multiplexa Cinema City od danas stižu dva nova filma: "Južni vetar" i "Orašar i četiri kraljevstva".

Južni vetar predstavlja kriminalistički akcioni triler srpskog reditelja Miloša Avramovića u kojoj glavne likove tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić i Nebojša Glogovac, kojem je ovo bila jedan od posljednjih uloga.


Film prati dešavanja u životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, kada stvari u njegovom životu počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom useljava se u novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni Car, dobro radi. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada se Maraš slučajno zamjeri brutalnom narko klanu.


Orašar i četiri kraljevstva (The Nutcracker and the Four Realms) je porodična avantura u kojoj glavne uloge igraju Keira Knightley, Morgan Freeman, Mackenzie Foy i Eugenio Derbez.


Kad se Clara nađe u čudnom i mističnom paralelnom svijetu Zemlje snježnih pahulja, Zemlje cvijeća i Zemlje slatkiša, mora nadvladati zloslutno Četvrto kraljevstvo i njegovu tiransku vladaricu kako bi vratila mir u nestabilan svijet.