Reper i muzičar Post Malone najavio novo izdanje Crocsica

Business Wire

Kako je došlo do toga da se ova linija rasproda tako velikom brzinom?

Novo izdanje Crocsica koje je najavio reper i muzičar Post Malone došlo je poput groma iz vedra neba. Crocsice objavljene jučer rasprodale su se u rekordnom vremenu od 10 minuta.


Malone je rekao da Crocsice nosi stalno, u baru, na pozornici, te da mu je bilo iznimno drago što je učinio da se one dopadnu i fanovima. Obožavatelji su jedva dočekali novo izdanje, a sam Post je oduševljen. Kako je došlo do toga da se ova linija Crocsica rasproda tako velikom brzinom? Za početak, Crocsice su već nekoliko godina u nastajanju zavladale modnom scenom. Nazvane „ružnim“ cipelama općenito, prisutne su već godinama i nije dugo potrajalo da dođe do toga da se Crocsice počnu smatrati modnim trendom. 


Modni brend Balenciaga pomogao je da se Crocsice pronađu na modnoj sceni i ostvario saradnju sa brendom. Gucci je postavio novu cipelu na pistu iz Cruise 2018 linije, a koja je izgledala izravno inspirirana Crocsicama. Streetwear brend Alife surađivao je na par Crocsica koje mogu da se nose sa čarapama, i to tokom ljeta. 


U svakom slučaju, Crocsice su odličan izbor.