Nacisti zombiji i nastavak “Millennium“ trilogije

PR

Na redovni kino-repertoar multiplexa Cinema City od danas stižu dva nova filma: "Što nas ne ubije" i "Operacija Overlord"

Što nas ne ubije (The Girl in the Spider's Web) je kriminalistički triler reditelja Fedea Alvareza, a glavne uloge u filmu tumače Claire Foy, Sylvia Hoeks i Lakeith Stanfield.


Film The Girl in the Spider's Web prati Lisbeth Salander koja ispravlja nepravdu spašavajući nedužne žene od nasilnih muškaraca, ali ispostavlja se da je u svojim spasilačkim pohodima zaboravila spasiti jednu jako bitnu osobu – svoju vlastitu sestru. No stvari nisu onakve kakvim se čine. U otkrivanju istine pomaže joj novinar Mikael Blomkvist pri čemu njih dvoje upadnu u mrežu špijuna, cyber-kriminalaca i korumpiranih vladinih dužnosnika. Strah, napetost i nove prijetnje s kojima se suočavaju primorat će beskompromisnog lovca na istinu i genijalnu, ekscentričnu hakericu na opasnu igru. Operacija Overlord (Overlord) je akciona horor/misterija dobro poznatog producenta J. J. Abramsa (Star Wars: The Force Awakens) u kojoj glavne protagoniste filma tumače Wyatt Russell, John Magaro i Pilou Asbæk.


Veče uoči dana „D“, američki padobranci iskrcavaju se iza neprijateljskih linija, kako bi odradili zadatak od suštinske važnosti za uspjeh invazije. Ali, kako se približavaju svojoj meti, shvataju da se tu dešava nešto mnogo više od nacističke okupacije sela i obične vojne akcije. Tako će se naći u borbi sa natprirodnom silom, koja je dio nacističkog eksperimenta.