Samsung predstavio pametni preklopivi telefon

PR

Sigurno se svi sjećate nekad popularnih mobitela na preklapanje s kojima je svaki prekid razgovora izgledao dramatično.

Južnokorejska kompanija Samsung predstavila je dugo očekivani proizvod pametnog telefona čiji je glavni adut ekran koji se može presavijati poput novčanika. Ovaj uređaj koji stane u svačiji džep svojim korisnicima pruža potpuni užitak gledanja sadržaja pri čemu zadržava praktičnost.


Samsung je nedavno otkrio kako bi trebao izgledati njihov dugo iščekivani mobitel koji se može preklopiti na hiljadu načina, a na konferenciji u San Franciscu poručili su programerima da počnu intenzivno raditi na aplikacijama koje će biti prilagođene za rad na preklopnim ekranima. 


Ovaj uređaj koji izgleda kao bilježnica ima jedan ekran na naslovnici, a drugi je zaklopljen u unutrašnjosti. Mobitel pri samom otvaranju stvara wow efekt, a ekran od 7,3 inča automatski prebacuje aplikaciju s prednjeg ekrana na drugi pa možete svoj rad nastaviti bez prekida. Na Samsungovoj konferenciji predstavljeni mobitel se mogao vidjeti točno 45 sekundi i to pod jakim stražnjim svjetlom. Mnogi se pitaju što je to Samsung htio sakriti od znatiželjne publike, a nagađa se da bi debljina mobitela kada je preklopljen mogla biti problematična kod kupaca. Ovaj proizvod kreće u proizvodnju tijekom idućih mjeseci, te se pripremite da izdvojite popriličnu svotu kako biste nabavili najnoviji nevjerovatni Samsungov mobitel.