LM fitness: Mjesto zdravlja, vježbanja i odlične zabave

LM fitness je novi moderno opremljeni sportski centar, omiljeno mjesto zdravlja, vježbanja, druženja i zabave.

Sarajevo je odnedavno bogatije za još jedno mjesto u kojem ne samo da možete postići izgled o kojem ste oduvijek sanjali, nego se i odlično zabaviti. LM fitness postao je omiljeno mjesto druženja i zabave.


LM fitness nalazi se na Otoci u novoizgrađenom dijelu sportskog centra Vistafon. Prostire se na 500m2, prozračnog i osvjetljenog prostora sa vrhunskom opremom renomiranog proizvođača Tehno gym selection  i Life fitness. Ovaj prostor ima na raspolaganju dvorane za fitness i aerobik, prijemni  dio sa recepcijom, kutak za odmor i relaksaciju nakon treninga, dvije svlačionice mušku i žensku sa tuševima i veliki besplatan, lakodostupan parking ispred centra.

Naziv centra LM je skraćenica od riječi “Life is Motion” ili u prevodu “Život je pokret” koje ima univerzalno značenje – čovjek bi isto kao i priroda morao svoje tijelo i um održavati aktivnim kroz stalno kretanje.


Sigurni smo kako danas prilikom odabira fitnessa uzimate u obzir nekoliko faktora, no ono što ovaj fitness razlikuje od ostalih je vrhunski stručni kadar. U timu su tri doktora znanosti i četiri magistra iz oblasti sporta. Prioritet je vaše zdravlje zato je pravilno vježbanje ono što ovaj centar pruža.Osobe koje su tek odlučile početi sa vježbanjem ne moraju da brinu jer za njih osoblje daje besplatni početni plan i program treninga uz stalne upute i objašnjenja. U ponudi LM fitness centra pored samostalnog vježbanja moguće je vježbanje sa personalnim trenerom, zatim veliki broj različiti grupnih programa kao i vježbanje u malim grupama od osam vježbača uz individualizirani pristup i primjenu različitih protokola treninga i rekvizita.