Sedam sigurnih znakova da joj se dopadate

PR

Želite da znate da li je djevojka vaših snova zainteresovana za vas?

Ultimativno pitanje glasi: „Da li joj se sviđam?“ Kada su u pitanju stvari kakve su ljubav i privlačnost, ništa nije toliko jednostavno. Na osnovu govora njenog tijela možete pomisliti da je zainteresovana za vas. Također, možete pomisliti da se više smije vašim šalama nego nečijim drugim, te da vam se učini kako joj zablista lice kad uđete u prostoriju. Ali, kako ćete biti sigurni?


Stoga, sljedeći put kada se nađete u problemu i mislite da ste pogreešno “pročitali“ znakove, sjetite se ovih smjernica koji vam mogu razjasniti da li zaista zainteresovana za vas...Dodirnuti ćete se rukama

Stvarno, vidjeli ste ovo u toliko romantičnih komedija da je jednostavno postalo kliše. Ali, svi znamo da su u srcu svakog rom-coma uputstva za oblikovanje dugotrajnih ljubavnih odnosa. Šetat ćete zajedno ulicom i odjednom će se njena ruka naći u vašoj. Ako se jednom dogodi, to je greška. Dvaput – vjerovatno bi htjela držati se s vama za ruke i otplesati zajedno u zalazak sunca.Nazvati će vas iznenada

Istina je kada kažu: „Daleko od oka, daleko od srca“. Dakle, ako ste iznenada dobili od nje poruku na Whatsappu, ili vas je nazvala na telefon, nešto se događa. Razmišljala je o vama - i to može biti samo dobra vijest. Ali, ako vas je kontaktirala zbog pozajmice novca ili da joj vratite njen predragi džemper, ne mora značiti, ali u biti nije tako dobar znak.


Sjeća se beznačajnih detalja o vama

Ako se sjeća tih sitnica o vama, onih kojih se ni vaša majka ne prisjeća, onda ste vjerovatno na pobjedničkom putu. To bi moglo biti bilo šta, od veličine cipela do pića za koje ste rekli da vam se svidjelo. Što je opskurniji detalj to znači da se potrudila da zapamti.Ležerno će nasloniti glavu na vaše rame

Prvi od fizičkih znakova - i oni su najčešće zbunjujući, zar ne? – jeste da ležerno nasloni glavu na vaše rame. Istina, moglo bi joj biti dosadno ili je umorna, ali ako koristi vaše rame da odmori, to predstavlja prilično jaku tvrdnju da ona misli da ste pristojan momak.


Igraće se sa vašom kosom

Ako se djevojka vaših snova igra sa vašom kosom, sigurno je itekako zainteresovana za vas. 


Lagano će vam dodirnuti koljeno ili bedro

Svi znate taj trenutak: Sjedite zajedno u kafiću i ona će mazno da vas potapše po bedru ili udari u koljeno. Ovo nije - i nikada neće biti – “zeleno svjetlo“ za pokušaj poljupca, ali bi to mogao biti znak da ipak neće otići u toalet i ne vratiti se.


Promatrat će vas

Zvuči jednostavno - i to zato što jest. Ako joj se sviđate, sviđat će joj se vaš izgled. A ako joj se sviđa vaš izgled, voljet će vas gledati. Zbunjeni? Ne biste smjeli biti. Dovoljno je uputiti joj osmijeh i uživati u međusobnom zurenju, zato što je očigledno mnogo zainteresovana za vas.