Ralph Lauren Minute Repeater – sat za sva vremena

SNL

Ralph Lauren je brend koji uvijek ima da predstavi nešto novo, a ovoga puta je u centru pažnje novi sat koji nosi naziv Minute Repeater. Kreiran po uticaju Slim Classique modela, ovaj novi sat je uglađen, elegantan i omogućava vam da unaprijedite svoj izgled u svakom trenutku. 


   


Kućište veličine 42.5 milimetara napravljeno je od bijelog zlata koje odmah upada u oči i privlači pažnju. Ono što je vrlo interesannto je činjenica da je ovaj sat vrlo tanak i da je visok samo 10.1 milimetara, što znači da će odlično ležati na vaašem zglobu i neće vam stvarati poteškoće pri nošenju. Unutar prelijepog kućišta nalazi se sjajni i precizni RL 888 calibre koji se ručno navija i koji ima dodatnu energiju za 100 radnih sati. 
Srebrena, bijela i crna boja sjajno su uklopljene i čine da ovo bude ultimativni sat za večernje izlaske koji će vam pomoći da izgledate elegantno i uglađeno. Brojčanik je ukrašen ugraviranim prstenom koji daje posebnu notu, a indikatori vremena i kazaljke su vrlo uočljivi, pa nećete imati problema sa praćenjem i mjerenjem vremena. Na dnu brojčanika nalazi se i mali hronograf koji pokazuje sekunde i može da vrši funkciju štoperice. Ovo remek djelo košta 206.000$ i može se naručiti preko ovlaštenih Ralph Lauren prodavnica.