Čudesni nastavak i francuska komedija

PR

Na redovni kino-repertoar multiplexa Cinema City od danas stižu tri nova filma: "Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela", "Plivaj muški" i “Burn the Stage: The Movie“.

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) avanturistička je fantazija u kojoj glavne uloge tumeče oskarovac Eddie Redmayne, Johnny Depp i Jude Law.


U novom nastavku Čudesnih zvijeri pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi „Harry Potter i darovi smrti“ čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije nego što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Čudesnih zvjeri prava filmska poslastica koja se nikako ne smije propustiti.Plivaj muški (Sink or Swim) je francuska komedija reditelja Gillesa Lellouchea, u kojem glavne uloge tumače Noee Abita, Mathieu Amalric i Jean-Hugues Anglade.


Upečatljiv, očaravajući, duhovit i neodoljivo zabavan film o grupi četrdesetogodišnjih muškaraca, svi u krizi srednjih godina, koji odluče formirati prvi klub sinhroniziranog plivanja - za muškarce. Usprkos skepticima i ismijavanju, trenirani od šampionke, grupa muškaraca kreće na nevjerojatnu avanturu i put na kojem će otkriti mnogo jedni o drugima.Burn the Stage: The Movie je muzički dokumenatarni film koji se u Cinema Cityju otvara 15. novembra uporedo sa ostatkom svijeta kao ekskluzivna event projekcija. 


Burn the Stage prvi film o bendu BTS, donosi nam priču iza scene sa turneje BTS WINGS TOUR, i svjedoči meteorskom uspjehu benda. Filmski doživljaj koji se ne propušta pruža intiman pogled na ono što se dešava kada najuspješniji dječački bend svih vremena ruši barijere i napada svjetsku muzičku scenu. Ekskluzivni snimci sa turneje i intervjui sa svakim članom benda ponaosob, pružiće fanovima, bez presedana, jedinstven pogled u njihove živote i priliku da zajedno sa svojim omiljenim bendom proslavljaju uspjehe na velikim kino platnima širom svijeta.