Pet novčanika koje ćete poželjeti za Božić

Mr Porter

U doba beskontaktnog plaćanja i PayPala moglo bi se pretpostaviti da su skromni dani novčanika odbrojani.

Evidentno da ni brojni štampani magazini, snimanje filmova na filmskoj traci (umjesto digitalnoj tehnologiji), kao i povratku vinyla i starih dobrih ploča, tako ni novčanici ne bi smjeli izgubiti svoje mjesto u današnjoj utrci za što prestižnijim novim stvarima bez kojih ne možete opstati. Sve to je lijepo, i treba nas podsjećati da smo samo obični normalni ljudi. 


Bliže se zimski blagdani i spremaju se pokloni. A za muškarca nema boljeg poklona od novčanika. U narednih nekoliko redova pročitajte naš izbor pet pravih novčanika.

Brunello Cucinelli

Ako namjeravate kupiti nekome ko neće dva puta pogledati u pretinac sa karticama i koji preferira tradicionalne stvari u životu, onda trebate ići sa nečim što je smeđe, kožno i ima dovoljno pretinaca da se spremi silna količina računa i kartica, a to je upravo novčanik Bruno Cucinelli.


Comme des Garçons

Kao jedan od osnovnih primjeraka, novčanik Comme des Garçons ima klasičan izgled i sve što ide uz to. Sa tri pretinca za kartice, odjeljkom za sitniš i dovoljno prostora za račune ovo je nešto više od običnog novčanika.

Bottega Veneta

U ovaj novčanik ipak nećete moći stavljati sitniš, ali ono što vas privlači kod Bottega Veneta jeste upravo jednostavnost i ekonomičnost koju on predstavlja.

Paul Smith

A ako od svih navedenih niti jedan ne odgovara, novi novčanik iz linije Paul Smith je pravi izbor za vas. Ne trebate gledati dalje.

Il Bussetto

Ne sviđa vam se smeđa, crna, pa vam ni pruge nisu po volji. Prvoklasni italijanski brend Il Bussetto donosi vam novčanik u plavoj kožnoj varijanti.