Uljepšavanje lica za muškarca

PR

Dobra vijest za muški grooming nova je profesionalna krema za čišćenje lica sa DIY pilingom.

Gotovo svi muškarci su u jednom trenutku slučajno (ili namjerno?) mobitelom uslikali posebni selfie samo da bi vidjeli svoju umornu i izboranu facu, što ih obično dovede do momenta kada shvate da trebaju posvetiti njegu svom licu. Ali, zakazivanje dvodnevnog odlazka u spa centar samo da bi vam stranac masirao lice dok u pozadini ide neka vrsta ambijentalne muzike baš i ne zvuči primamljivo. I na kraju, ko ima vremena u današnjem “brzom svijetu“ (ili novca) da si priušti takvo nešto.


Dobra vijest za muški grooming nova je profesionalna krema za čišćenje lica sa DIY pilingom, što nas dovodi do proizvoda Natura Bissé Glyco Extreme Peel. Bez brige; ne zvuči tako zastrašujuće i predstavlja jedan od najefektivnijih proizvoda za brigu o koži lica. Piling je potentno rješenje koje se sastoji od glikolne kiseline, koja odstranjuje mrtve ćelije kože i stimuliše obnovu novih ćelija. I, naravno, uklanja umorni izraz sa vašeg lica za koji vam se učinilo da je prerastao u stalnu pojavu. 


Jednom kada ga nanesete, Natura Bissé’s Glyco Extreme Peel, potrebno je da ga držite najmanje od 10 do 15 minuta na licu, nakon čega ga uklonite toplim peškirom ili spužvom. 


Čiste linije lica; nema akni i tamnih mjesta. Zvuči jednostavno? Zato što i jeste!