Pogledajte šta je za ovu zimu pripremio Revolt Clothing

Poput ostalih brendova i sarajevski streetwear brend REVOLT Clothing ima svoju kolekciju za jesen/zimu 18-19.

Ovaj brend nastao je 2010. godine, a inspiriran je grafičkim dizajnom, grafitima i generalno uličnom subkulturom. Idejni tvorac brenda Revolt Clothing Miran Lazić, grafički je dizajner po struci, te glavni i odgovorni za nastanak brenda.  Svjesni činjenice da streetwear kultura danas dominira u svijetu, trude se da uvijek u svojoj ponudi imaju nešto zanimljivo i originalno a pri tome vrhunskog kvaliteta.


Iako nosi prefiks sarajevski, Revolt odjevni komadi osvajaju regiju, a to ni ne čudi s obzirom na to da entuzijazam u kombinaciji s profesionalnošću, kako sami kažu, može rezultirati kvalitetnim komadima koji će biti jednako reprezentativni i popularni u Bosni i Hercegovini, kao i inostranstvu.


Pred objektivom fotografa Dade Verona ovaj put našao se i sam Miran, a društvo su mu pravili Frenkie, Eldina Smječanin, te Alisa Salihović.


Vjerujemo da ljubitelj brenda Revolt Clothing neće ostati ravnodušni na komade iz nove zimske kolekcije. Kupci već sutra, u subotu 17.11 . mogu pogledati novu kolekciju na standardnoj lokaciji Patriotske lige 30.


„Dobro druženje uz dobru muziku, dobru raju i dobar izbor toplih stvari je ono što vam spremamo. Ostalo ponesite sa sobom ;)", poručuju izRevolt Clothinga.