Sarajevskim ulicama kotrljale su se Jameson bačve

PR

U petak Jameson časti najboljim irskim viskijem.

Ukoliko ste ove subote šetali Titovom Ulicom u Sarajevu, sigurno ste primijetili veselu družinu koja je svojom energijom pljenila pažnju svih prolaznika. Naime, grupa momaka je jednom od najprometnijih ulica glavnog grada naše zemlje kotrljala velike bačve i dijelila nekolicinu pozivnica za nadolazeći Jameson party. Iznenađeni prolaznici nisu suzdržavali svoju znatiželju, već su se slikali sa dobro raspoloženom ekipom i bilježili neobičan preformans bilježili svojim telefonima. 


Društvo ovoj raspoloženoj grupi pravio je i poznati sarajevski glumac, Kemal Čebo, koji nam je otkrio da se u bačvama nalazi najbolji irski viski, koji će do usijanja zagrijati atmosferu Jameson zabave u kultnom kinu Imperijal. Kako je ovo prvi put da se u Sarajevu organizuje ovakav event, za koji u Hrvatskoj i Sloveniji uvijek vlada ogromno interesovanje i traži se pozivnica više, saznali smo šta sve možete očekivati. 


Pored Čebe kao domaćina eventa, prisutne će sljedećeg petka, uz sjajnu hranu, viski i vrhunske koktele, zabavljati i bend The Babe Barbarella. Za sve muškarce koji su u movember raspoloženju, Alen i njegov "Alen's Barbershop" tim će samo za ovu priliku, na samom eventu stilizirati bradu i brkove svim Jameson muškarčinama.
Svi koji nisu imali dovoljno sreće da svoju pozivnicu dobiju za vrijeme današnjeg preformansa, mogu pokušati na social media profilima nekoga sa liste neustrašivih i inspirativnih party ambasadora: Srđan Radanović, Edvin Kalić, Radoš Jovanović, Jaan Amir Alić, Haris Sarajlić, Adnan Čomor, Adnan Goro, tattoo studio Mustre i Šare, The Brew Pub ili na službenom Jameson Instagram profilu. 
Jameson is back in town, a sudeći po najavi, ali i interesovanju koje vlada, donosi nam nezaboravan provod.