Mugler mirisi namijenjeni su muškarcima jakog karaktera

getty images

Već više od dvadeset godina mirisi Mugler predstavljaju odraz genijalnosti svog kreatora: strastvenog umjetnika i dizajnera Thierry Muglera, odvažnog i slobodnog od konvencija.

Danas, njegova inovativna vizija i dalje vodi brand u smjeru preoblikovanja kodova parfema i njihovih projektiranja u budućnost. Kombinirajući raskoš s posebnošću, spektakularanost s elegancijom,  Muglerove parfemi karateriše selekcija sirovih i dragocjenih sastojaka, namjerno "predoziranih", ali uvijek vješto orkestriranih unutar kompozicija.

Kao svoj prvi muški miris  Mugler je stvorio A * Men 1996. godine. Poseban i snažan, on je izašao kao odgovor na ženski prvijenac Angel iz 1992. A * Men hrabro kombinuje intenzivno suprotne sastojke – pačuli, kafu i vaniliju – materijaliziran u liku futurističkog junaka. Tijekom vremena, A * Men je ispričao svoju priču u više poglavlja na temelju olfaktorskih varijacija; tako imamo A * Men Pure Coffee iz 2008., A * Men Pure Malt iz 2009., A * Men Pure Havane iz 2011., A * Men Pure Wood iz 2014, itd. Zbog svoje popularnosti, limitirana izdanja A * Men Pure Malt i A * Men Pure Havane postala su dio stalne ponude Muglerovih parfema.
A * Men Pure Malt - Čista elegancija u drvenastom mirisu, rafiniranom poput najfinijeg viskija

Vođen strašću, brand Mugler oslonio se na tradicionalna umijeća koja proizlaze iz susreta između dva svijeta luksuza - visoke parfumerije i finih pića – kako bi stvorio A * Men Pure Malt, kombinirajući parfimerove stručnosti s majstorskim destiliranjem. Inspiriran metodama proizvodnje viskija, Mugler dopušta muškom mirisu da se razvije šest sedmica unutar "prženih" hrastovih bačvi, grijanih na tradicionalan način prema specifičnom protokolu. Ovaj potpuno originalan i inovativan proces starenja aroma prvi put je iskorišten u svijetu parfema. Rezultat je produbljen i pažljivog orkestrirani susret između esencije parfema i plemenitog drveta. Kreaciju je potpisao parfimer Jacques Huclier iz kuće Givaudana.
Vještine u stvaranju vrhunskih cigara i umjetnosti uživanja jedinstveni su i veoma bliski aspekti onima koji se koriste u izradi parfema. Dijele vrijednosti tradicije, elegancije i visokih standarda, kao i skladan izbor plemenitih sastojaka i bogatih aroma. Mugler je stvorio A * Men Pure Havane, miris s naglašenom muževnošću, od akorda mednog duhana,  dobro osmišljenog poput najboljih cigara.A * Men Pure Havane kreiran je prema pravilu „tri trećine“  koje se koristi pri izradi finih cigara:
- Prva trećina otvara s aromatičnom notom svježeg duhanskog lišća;
- Prilikom degustacije cigare, druga trećina odgovorna je za jačini arome; miris se razvija kombinacijom meda, duhana i sirupaste vanilije;
- Posljednja trećina, otkriva svoju muževnu i čudesnu moć senzualnim drvenim notama  i gorčinom kakaoa.


Parfem također potpisuje Jacques Huclier iz Givaudana.