The Force is in the utility

PR, SNL magazin

Ako nas je „The Ten“ kolekcija nastala u saradnji Virgila Abloha i brenda Nike, nečemu naučila, to je da je dekonstruktivizam jedan od najtraženijih pravaca među sneakerhead-ovima.

I baš kada smo pomislili da je eksperimentisanju došao kraj i da su nam Nike-ovi dizajneri predstavili sve varijacije patika sa čuvenim logotipom – od modela na kojima je on vidljiv sa svih strana do potpuno novih grafičkih rješenja sa ovim prepoznatljivim detaljem – Swoosh se našao na jednoj od najpoznatijih silueta, Air Force 1, i ponovo pokrenuo lavinu oduševljenja.

Došao je trenutak da vam predstavimo novu, premium varijantu Air Force 1 Low patika. Poželite dobrodošlicu Nike Air Force 1 LV8 Utility, modelu inspirisanom dekonstuktivizmom Virgila Abloha, koji će definitivno obilježiti kraj 2018. godine.Dostupne u crno-bijelim i maslinasto zelenim tonovima, Air Force 1 Utility, pored prepoznatljivog logotipa smještenog na bočnoj strani, u novom dizajnu imaju istaknute minijaturne logotipe, koji se ne nalaze samo na bočnim, već i na prednjoj strani patika. Ali, to nije jedina promjena u dizajnu ove sneaker legende. Spoljašnjost i unutrašnjost su, u novoj Air Force 1 kolekciji, znatno izmjenjeni, dok poseban akcenat naizgled klasičnoj kombinaciji boja daju žuti detalji na peti.

Spoj glatke i vještačke kože na gornjištu zaslužan je za premium izgled ovih patika, mekani đon pruža udobnost svojstvenu svim modelima koji pripadaju Air-Sole zajedinici, dok gumena podloga garantuje stabilnost u različitim vremenskim uslovima. Vrijeme je da otkriješ novu snagu Air Force 1 modela! Nike Air Force 1 LV8 Utilitysu patike koje se nose sa stavom i nema sumnje da će ove sezone postaviti nova pravila kreativnosti, inovativnosti i vrhunskog stila. Pronađi ih u našim šopovima ili online.