Kingsman: Nova misija, nova garderoba

SNL

U prvom izdanju filma Kingsman: Secret Service, svijetu je predstavljena Kingsman - nezavisna internacionalna tajna služba koja operiše na nivou najveće diskrecije, a čiji je ultimativni cilj da svijet učini bezbijednim mjestom. U novom nastavku, naši heroji suočavaju se sa novim izazovima. Kada sjedište njihove službe bude uništeno, a čitav svijet postane talac, putovanje ih odvodi da otkriju jednu savezničku špijunsku organizaciju u Americi po imenu Statesman. U novoj avanturi koja testira snagu i razum do krajnjih granica, ove dvije elitne organizacije udružit će se da poraze nemilosrdno svog najvećeg neprijatelja kako bi spasili svijet. Fantastična ekipa glumaca koju smo gledali u prvom dijelu filma igra i ovaj put - Colin Firth, Taron Egerton i Mark Strong, a u novom nastavku im se pridružuju još i Julianne Moore, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum i Jeff Bridges. 
 Ne samo da novi nastavak uključuje 4 oskarovca, već je ovaj film nevjerovatno modno bojište. Svjetski brendovi utrkivali su se ko će slavnim glumcima pozajmiti odijela, cipele, patike, kravate, naočale, satove, pa čak i kozmetičke proizvode. 


Inspirisani besprekornim izgledom Colin Firth i Samuel L. Jckson još iz prvog djela, producenti su se bacili u potragu za samo najboljim brendovima koje će glumačka ekipa nositi u novom nastavku. Tako naprimjer glumci nose vrhunska bespoke odijela i cipele Kingsman kolekcije specijalno dizajnirane od strane dizajnerice Arianne Phillips baš za ovaj film, a koja se mogu naručiti preko portala Mr. Porter ali i odijela ostalih slavnih brendova - Reiss, Burberry, Canali… Za sportsku obuću naravno, zadužen je neprikosnoveni Nike, naočale za vid su brenda Cutler and Gross, dok je inovativni sat TAG Heuer Connected zvanični sat agenata. Mnoštvo brendova dalo je svoje proizvode na raspolaganje slavnim glumcima- Sergio Tacchini, Belstaff, Gant, Tom Ford, Prada… 
Kingsman znači ekspolozija, akcija, smijeh i naravno elegancija. Sadrži ekipu mladih glumaca koji su san snova - džentlmeni koji se ne boje ničega. Oni savršeno oslikavaju imidž slavnih brendova poput TAG Heuer-a i ostalih s fokusom na britansko nasljeđe prepoznatljivo po uglađenom stilu. 


U ovom filmu eklsuzivna online shopping destinacija za muškarce Mr. Porter daje uvid u neke od super stilizovane odjeće koju glumačka postava nosi u filmu. Nova misija, naravno podrazumijeva novu garderobu. U želji da kreiraju imidž koji je oličenje jednog džentlmena, sa kojim će se identifikovati muškarci od stila širom svijeta, u filmu ćete videti samo najbolje, najkvalitetnije luksuzne proizvode. Pogledajte video i inspirišite se kako da postignete izgled savršenog džentlmena. https://www.youtube.com/watch?v=4PggfbzJcvA