Šta je to što odbija žene na prvom sastanku?

Pexels.com

Nepristojnost, neuredan izgled i kašnjenje su samo od nekih očiglednih lošihi utisaka koje možete ostaviti kada izađete na prvi sastanak.

Ako vam se žena nije javila nakon prvog izlaska, razlog može biti da izlazak nije prošao dobro iako vi mislite da jeste, ili postoji neki neočekivan razlog. Uostalom, vaš izgled i dolazak na vrijeme je samo pola bitke. Predstavaljamo vam šta su žene izjavile da ih najviše odbija kod muškaraca.


Loša gramatika

Čak i da izgledate kao Ryan Gosling, ako napišete neznam, pitate ju nešto i umjesto da li napišete dali, velike su šanse da nećete ni doći do prvog izlaska. 


Loš miris

Kada  se upoznaje sa vama prvi put, žena će odmah primijetiti miris. Loš miris je nešto što odbija žene, isto kao i loš zadah. Sjećanja na miris se dugo pamte, tako ne želite da vas neko pamti po lošem mirisu. 


Suprotnosti

Ovo je jedna od onih stavki koja nije nužno primjenjiva kod svih žena. Suprotnosti se privlače, ali ako su u pitanju neke bitne životne stavke oko kojih se ne slažete velike su mogućnosti da nećete uspjeti kao par.


Prljavo auto 

Stvarno nije bitno koje auto imate, ali ako je puno smeća, miriše loše, i prljavo je pretpostavit ćemo da ne brinete ni o prostoru u kojem živite.


Pričate samo o novcu

Novac nije veoma popularna tema za prvi izlazak. 


Tražite Instagram profil umjesto broja telefona

Jedna od žena je rekla da joj je u klubu prišao momak i umjesto broja telefona tražio Instagram profil. Kaže da je došlo vrijeme kada vam se neko sviđa prvo ga dodate na Instagram i pogledate da li im se još uvijek sviđate. Ona smatra da je to veoma loš način za početi komunikaciju sa nekim i da je taj potez čudan.