CHICovnik je najpoželjniji blagdanski poklon za dame

PR

Ne brinite ako još uvijek niste odlučili šta da poklonite djevojci, sestri, prijateljici ili poslovnoj kolegici za za Božić ili Novu godinu. Imamo prijedlog za vas.

Hello gorgeous. 


Riječi su to koje ispisane zlatotiskom na tvrdim koricama krase novo izdanje CHICovnika, bh.planera za žene. Istovremeno riječi su to kojima će svaka žena pozdraviti svoj CHICovnik za 2019.godinu dizajniran da svakoj od njih bude pravi mali asistent u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, bilo da su one vezane uz studentske izazove, dječje školske rasporede ili pak u rasturanje biznis planova velike međunarodne korporacije.


Već petu godinu zaredom dame širom regije željno iščekuju kraj godine i izdanje ovog šarmantnog planera za žene koji je osmišljen, dizajniran i otiskan u BiH te tako ponosno nosi MADE IN BIH etiketu. 


Nije ni čudo da su ga upravo žene proglasile najpoželjnijim ovosezonskim poklonom kojeg žele ispod bora, jer CHICovnik u svojim tvrdim koricama krije više od 300 posebno dizajniranih stranica u prekrasnoj bež nijansi. U ovogodišnjem izdanju pripadnice nježnijeg spola će pronaći planer po satima za svaki datum i TO-DO listu za svaki dan u godini, više od 100 stranica za zabilješke, bojanku za odrasle, ideje za brze i ukusne obroke, listu rođendana, financijski planer, motivacijske izreke te još mnogo simpatičnog (ali i itekako praktičnog) sadržaja posebno dizajniranog za žene. I kao da sve to nije dovoljno, CHICovnik svakoj dami poklanja i neodoljive stickere koje će dame pronaći u džepu na unutrašnjoj zadnjoj korici svog planera.CHICovnik za svoju dragu žensku osobu možete naručiti putem web shopa kojeg ćete pronaći na službenom CHICovnik Facebook i Instagram profilu, a možete ga i kupiti po cijeni od 14,95 KM u odabranim Bingo trgovinama te u odabranim knjižarama širom BiH.