Najbolji regionalni DJ dvojac večeras u Sarajevu!

PR

Sarajevsko – banjalučki DJ duo proslavlja titulu i treću godišnjicu na Garden of Dreams.

Najpoznatiji regionalni DJ dvojac After Affair proslaviće večeras treću godišnjicu svog postojanja, te titulu najboljih regionalnih DJ-eva, koju im je dodijelila publika hrvatskog Ambasadora, projekta koji je organizovan pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva kulture RH. Jedinstveno izdanje posljednjeg ovogodišnjeg Garden of Dreamsa okupit će fanove iz cijelog regiona u magičnom ambijentu kultnog Studija 1, smještenog u RTV domu u Sarajevu.


Okupljeni oko zajedničke ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda, u protekle tri godine uspješnog zajedničkog rada nastupali su i organizovali brojne  tematske zabave koje je svaki put posjetilo više stotina ljudi. Stotine uspješnih partija rezultiralo je time da je After Affairza veoma kratak period izašao iz okvira lokalnih DJ-eva i postao i zvanično najbolji regionalni DJ duo.After Affair svojom su sanjivom muzikom, vrhunskom organizacijom partija i audio – vizuelnom produkcijom stekli veliki broj fanova, kako iz cijele Bosne i Hercegovine, tako i ostatka regije. Iza sebe imaju nastupe po klubovima i festivalima širom Europe i Amerike.

Svoj muzički izraz opisuju kao elektroniku, ali bez robovanja trendovima, prateći svoj instikt i puls publike koja ih prati u njihovim višesatnim setovima.


Samo neka od imena s kojima su nastupali tokom jednodnevnih partija Garden of Dreams su: Henry Saiz, Adriatique, Dixon, Lehar, HOSH, Ame, Sandrino, Butch, Chaim.


Ulaznice za večerašnju proslavu su rasprodate, a svi koji su imali sreće da dođu do ulaznica, imaće priliku da vide i čuju zašto je večerašnji Garden of Dreams i najiščekivaniji do sada.