Ekskluzivno: Zlatan Ibrahimović uz ovogodišnji Izbor muškarca godine BiH 2018!

Jedna od najvećih svjetskih fudbalskih zvijezda, Zlatan Ibrahimović ove godine je stao uz gala događaj u Bosni i Hercegovini, Izbor muškarca godine BiH 2018.

Organizatori najočekivanijeg događaja u zemlji, ponovo su iznenadili javnosti i priredili iznenađenje. “Velika nam je čast i još veće zadovoljstvo da možemo reći da se ime Zlatana Ibrahimovića veže uz ovaj gala događaj“,  dodali su organizatori.


“Naši čitatelji i svi koji nas prate na našim društvenim platformama navikli su da ih svakodnevno iznenađujemo našim sadržajem. Kao kruna našeg ovogodišnjeg rada, tu je gala događaj Izbor muškarca godine BiH, kada nagrađujemo one najbolje. Potrudili smo se da ove godine iznenađenje bude zaista posebno, te smatram da smo opravdali očekivanja. No ovo nije sve što smo pripremili. Prvi put u našoj zemlji jedan gala događaj kao što je Izbor muškarca godine 2018. bit će popraćen kompletnim livestreaming servisom. Svi Bosanci i Hercegovci će ovaj put moći pratiti sva dešavanja putem svojih mobilnih aparata, tableta ili računara kao i smart televizora.“, izjavila je Anita Polunić, PR manager Media PR agencije i SNL magazina.


Više informacija organizatori nisu mogli otkriti, tako da kompletno iznenađenje ostaje da vidimo na najavljenom online stream prijenosu Izbora muškarca godine BiH 2018, 15.12. koji počinje u 19h i trajat će tokom cijele ceremonije.


I ove godine Mistera će dobiti 14 najboljih u kategorijama: Izvođač godine, Glumac godine, Sportista godine, Modni brend godine, Manager godine, Genije godine, Humanista godine, Ličnost godine, Novinar godine, Dizajner godine, Muškarac godine, Nagrada za životno djelo, Najutjecajnija osoba na društvenim mrežama, te Muškarac sa stilom.


Prisjetit ćemo se nagrađenih koji su prethodnih godina dobili titule Mistera: poput Dine Merlina, Emira Hadžihafizbegovića, Harija Varešanovića, Amela Tuke, Sabahudina Kurta,  Adnana Haskovića, Elvira Švrakića, Aleksandra Trifunovića, Dragana Mektića, Tomislava Cvitanušića i brojni drugih.


Uskoro vam otkrivamo i lica koja će voditi ovaj gala događaj.