Zlatan Ibrahimović naslovna priča novog SNL Magazina

Prvi put u BiH i regionu, jedan od najpopularnijih fudbalera današnjice, bosanskohercegovačkog porijekla, Zlatan Ibrahimović dao je ekskluzivni i svoj prvi intervju.

U intervjuu Zlatana Ibrahimovića doznajte da li se osjeća Bosancem i Hercegovcem, da li svoj uspjeh pripisuje sreći, te zašto se odlučio na pokretanje svoje linije parfema.


U ovom broju SNL magazina pročitajte i intervjue s četrnaest najboljih iz kategorija Izbora muškarca godine BiH 2018. Razgovarali smo sa Zijahom A. Sokolovićem, Emirom Bravom, Adnanom Rondićem, Frenkiem, doc.dr.sc Almirom Badnjevićem, Harisom Kadenićem, Fikretom Kubatom, Eminom Husedžinović-Ibrahimović, Nerminom Delićem, Mirzom Mustafagićem, Barisom Šabićem, Emirom Granovom, te Ademom Fetahovićem koje smo predstavili posebnim editorialima za koje su se pobrinuli Maja Topčagić, Aida Redžepagić i Enes Crvčanin.


S Bogdanom Stevanovićem poznatijem kao Blogdanom pričali smo o pisanju njegovog popularnog bloga emocija i saznali kako je nastajala jedna od najčitanijih knjiga na ovim prostorima «Obloge od mastila». Na poseban način smo predstavili strip-ctrače Filipa Andronika i Enisa Čišića.


U ovom specijalnom broju SNL magazina pročitajte i avanturu najvećih bh.pustolovaca poznatih kao «Fićacrew» koji su nam otkrili kako su Fićom putovali svijetom 47 dana. No, to nije sve!Posebnu pažnju posvetili smo i ženama, posebno onima koje su ostavile traga u našoj zemlji. Tako smo razgovarali s Amilom Hrustić Batovanja, Mašom Durkalić i Hatidžom Gušić koje su pokrenule kampanju prikupljanja novca za izdavanje svoje knjige #ŽeneBiH. Ova knjiga okuplja biografije i ilustracije više od 50 žena koje su u BiH razbijale stereotipe, unapređivale ženska prava i zalagale se za emancipaciju. Među stranicama posvećenim pripadnicama ljepšeg spola našao se i intervju s poznatim licem OBN televizije, Dejanom Rosuljaš.U rubrici SNL Bizz pišemo o tome kako povećati produktivnost na radnom mjestu i kako bolje raspolagati novcem. U grooming rubrici čitajte kako imati savršene brkove, koji su prirodni sastojci za njegu muške kože zimi, a o stilu smo razgovarali s Mihalom Sopićem.


Ponovo smo obratili pažnju na najbolje restorane u BiH, posjetili popularnu čajdžinicu u Sarajevu «Franz&Sophie», te za vas pripremili posebne zimske recepte pića za druženje s ekipom.


Sve to i još mnogo toga na 204 stranice , od ponedjeljka na kioscima širom BiH!