Kako reći 'Volim te' bez da to izgovorimo

getty images

Ponekad u silnoj žurbi i stresu zaboravimo dragim ljudima reći koliko ih zapravo volimo. Ipak, da bi to nekome dali do znanja ne moramo to doslovno izgovoriti.

Priznat ćete da se u zraku osjeća zimska atmosfera u kojoj svi uživaju. I ovo doba godine je je pravo vrijeme da onima koje volite kažete to. U slijedećim redovima vam govorimo kako da to napravite i budete orginalni.


Ako vaša partnerica “pada” na romantične geste, posvetite joj pjesmu koju možete napisati sami ili je “ukrasti” od najdražeg benda.  Pišite o nečemu osobnom, pjegicama ili rupici na bradi, samo da bude originalno i šarmantno. Ako nemate dara za rime, napišite kratku ljubavnu poruku i ostavite je na neočekivanome mjestu - u džepu sakoa, hladnjaku ili poštanskom sandučiću. Nježnijoj polovici ljubav možete iskazati i obavljanjem kućnih poslova - peglanjem, pranjem posuđa ili kuhanjem jednostavne večere. Nakon napornoga radnog dana, njoj nema romantičnije geste od ove. Pripremite li još i pjenušavu kupku za oboje, zaboravljeni dar neće ni spomenuti.Kao i zagrljaji, držanje za ruke sve je rjeđe nakon što veza, pa tako i ljubav, postane samo dio svakodnevice. Zato se sjetite uhvatiti partnericu za ruku dok šetate ili shoppingujete. Tako ćete mu dokazati ljubav, bez ijedne riječi. Pošaljete li buket cvijeća voljenoj na posao, osim što će cijeniti to što ste se sjetili, zavidni pogledi kolega vinut će njeno samopouzdanje u nebo. Nervozno “Ne želim to sad slušati” ugasit će i najveću strast, stoga saslušajte njenu “žalopojku” te joj pružite potporu jer i ona može biti itekako seksi. Prekinete li partnera usred rečenice glasnom pjesmom vašeg najdražeg benda, uz šarmantnu “foru”, oboje ćete se dobro nasmijati, a smijeh je jak afrodizijak. Želite li romantično popodne samo za dvoje, uposlite “baka-servis”. Djecu ostavite na čuvanju, uredite stan i dočekajte partnericu dobre volje, s čašom vina u ruci.