Promijenite svoj izgled tako što ćete pustiti bradu

Getty Images

Bez obzira da li volite mekoću tek obrijanog lica ili sofisticiranost besprijekorno sređene brade, ne možete poreći da ona itekako utiče na vaš izgled. Neki muškarci odlično izgledaju golog lica, dok drugi puštaju bradu da sakriju svoj 'baby face'. Koji god da je vaš razlog za jedno ili drugo, možemo samo reći da u ovom slučaju ne postoji stil koji svima odgovara.

U nastavku pogledajte kako su to poznati muškarci promijenili svoj izgled tako što su pustili dlake na svom licu da rastu. Od jednostavnih brkova, guste, pa i nekoliko dana stare brade, svaki muškarac je odabrao ono što njegovom licu najbolje pristaje.


DrakeJohn ChoJohn LegendSteve CarellJoe AlwynSamuel L. JacksonBen AffleckChadwick BosemanMilo VentimigliaDwayne "The Rock" JohnsonGeorge ClooneyPaul RuddIdris ElbaJamie DornanEd SheeranAdam LevineBradley CooperRicky MartinKal PennDev PatelChris PineHasan MinhajNa vama ostaje da na kraju odlučite da li vam brada stoji ili ne. Mnogi je ne vole ali nisu svjesni toga da može promijeniti izgled na bolje. Bitno je da ste sretni i zato nekada poslušajte savjete bižnjih koji žele da im budete lijepi.