Urnebesni Novogodišnji program TV1

PR

Više od 250 minuta humora, muzike i zabave, a potom filmski maraton.

U novu 2019. godinu gledatelje TV1 uvest će pjevači Ilma Karahmet, Slađana Mandić, Belma Karšić, Verena Cerovina, Aldin Kurić Al'Dino i Neno Murić, tamburaški sastav „VIS Baščaršija“ i VIS Club band. Za opuštenu atmosferu, dobru zabavu i smijeh pobrinut će se poznati dvojac Almir Čehajić Batko i Aida Bukva i voditelji TV1 Vladimir Čolaković, Milica Kokotović, Hatidža Nuhić, Aldin Tucić i Alisa Čajić Drmać.


„Ova talentirana, kreativna i maštovita ekipa za gledatelje TV1 pripremila je više od 250 minuta urnebesnog novogodišnjeg programa. Tokom snimanja u sarajevskom ugostiteljskom objektu Klub 1 uspjeli su na noge podići publiku svih generacija, pa vjerujem da će i naše gledatelje u najluđoj noći u godini. Osim dobre muzike, bit će tu šaljivi, ali rezignirani Djeda Mraz, vješti mađioničar, proročica sudbine, kuhar...Zanimljivo će biti i kada se u ulozi pjevača okušaju gosti u studiju – penzioneri i studenti, te kada nam budu otkrivali svoje novogodišnje želje“, najavljuje Sanjin Bećiragić, direktor TV1.
Novogodišnji program TV1 počinje u ponedjeljak, 31. decembra u 20 sati i traje do 15 minuta iza ponoći, nakon čega će uslijediti filmski maraton. Ljubitelji sedme umjetnosti moći će premijerno u programu TV1 pogledati filmove Shema za tri večeri (Three Night Stand), Kurir (Message Man), Meksički sumrak (Mexican Sunrise) i Nesigurnost (In Security).