Prirodna kozmetika za njegu kože svakog muškarca

SNL

U ovim hladnim zimskim danima, njega vaše kože jako je bitna. Hladan vjetar isušuje vašu kožu te joj je potrebno više njege nego inače.

Vrijeme je da se i vi počnete brinuti o vašoj koži kao što se i vaša djevojka brine o svojoj. Koža kod muškaraca se u mnogočemu razlikuje od kože na ženama. Vaša koža je sklonija nečistoćama te je mnogo masnija, što zahtjeva još veću brigu. Da biste pomogli vašoj koži da ostane zdrava i hidratizirana, predstavljamo vam nekoliko proizvoda na prirodnoj bazi, koje ćete rado uvrstiti u svakodnevnu njegu vašeg lica i tijela.Afrodita Men – Krema za ruke

Prva krema u Afroditinoj kolekciji za muškarce je odličan izbor za vas. Pored intenzivne njege i zaštite, ova krema ima trenutačno upijanje (samo 5 sekundi) i ne masti vaše ruke. Ovaj proizvod je veganski, te ne sadrži silikone i parabene. 
Prirodna kozmetika Gloria – Roll on

Sa jednostavnom mirisnom notom pačulija, ovaj roll on ne odiše jakim mirisom, dok vam u isto vrijeme pruža njegu tijela te sigurno otklanja neugodne mirise. 
Lush – Krema za brijanje

Nakon korištenja ovog proizvoda nećete više brinuti o tvrdoj bradi. Sastojci kao što je kremasto zobeno mlijeko i shea maslac omekšavaju dlake na vašem licu i pomažu vam da ih se na najbolji način riješite.
Lush – Krema za lice

Nakon što ste uspješno obrijali, potrebno je i da hidratizirate vaše lice. Cosmetic Lad nije samo krema za lice, već i balzam nakon brijanja, krema za kosu te krema nakon sunčanja. Ovaj multipraktični proizvod odličan za sve one muškarce koji vole da imaju što manji broj proizvoda na polici a da u isto vrijeme njihova koža ne pati.