Industria Café - mjesto za sve generacije

PR

U samom srcu Zenice, preko puta Prve gimnazije u ulici Safet-bega Bašagić smjestila se Industria Café.

Mirna jutra uz šoljicu kave, mnogima su omiljeni dio dana. No, užurbani dani prenapučenog rasporeda nameću malo drugačiji pristup ispijanju tog omiljenog toplog napitka koji osim što nas razbuđuje i osnažuje, daje nam poseban osjećaj uživanja u punoći okusa. Ipak, rijetki od nas se odriču svoje jutarnje šoljice zanosnih gutljaja bez obzira na sve obveze i uvijek pronađu način kako da u svoj raspored uklope taj slatki, mali ritual. U redovima koje slijede predstavljamo vam odlično mjesto za vašu prvu jutarnju kavu ili doručak.


U ovaj moderno uređeni kafić zaljubit ćete se na prvi pogled, a odlična usluga i hrana bit će motivacija da ih posjetite ponovno. Zanimalo nas je što je bilo idejno rješenje prilikom nastanka i uređenja Industria Caféa.


„Ma kako neobično zvučalo, glavno idejno rješenje u nastanku Industria Caféa odudaralo je od ideje kojim se vode mnogobrojni moderno uređeni i novootvoreni ugostiteljski objekti koji nastoje svojim uređenjem i uslugom da privuku populaciju sa što dubljim džepom i statusom. Ideja Industria Caféa je bila potpuno drugačija. Željeli smo u budućnosti postaviti neke nove standarde u ugostiteljstvu općenito. Industria Café je imala za cilj na jednom mjestu spojiti sve uzraste i naraštaje uz izuzetno kvalitetnu uslugu, luksuzan i ekstravagantan ambijent i najnižu moguću cijenu gdje bi se uloga profita na najnižim cijenama kompenzirala velikim ugostiteljskim kapacitetima.“, dodaju iz Industria Caféa.
Kreator idejnog rješenja i projektant bio je Haris Čajlaković, dizajner i biznismen u oblasti građevinarstva i ugostiteljstva koji je s razlogom odabrao Industrijski dizajn kao podlogu jer vješto bježi od imitacije i kiča, a pruža jednostavnost, umjerenost i osjećaj jednakosti među ljudima. Kako bi na jednom mjestu okupili različite uzraste i profile kako maloljetnih, tako i punoljetnih gostiju, iz ponude su izostavljeni alkoholni napici.Ponudu ovog mjesta čine mnogobrojni topli napitci, bezalkoholnih pića, Carpigiani cream sladoled, a tu je i bogat jelovnik koji svojom cijenom i kvalitetom ne ostavlja goste ravnodušnim. Preporučujemo vam da probate nešto iz bogate ponude jela od piletine, raznih vrsta pizze, talijanske paste, čorbe, rižota ili neki od mnogobrojnih sendviča.