Šta nam donosi posljednja sedmica 8. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

PR

Još od 5. decembra 2018. Coca - Cola Sarajevo Holiday Market je najveseliji događaj u Sarajevu, koji nudi obilje zabavnih sadržaja kako za najmlađe, tako i za one starije građane i posjetitelje Sarajeva.

I u posljednjoj sedmici trajanja Marketa sve goste ugostiteljskog objekta ispod šatora, Carlsberg Holiday Pub-a očekuje vrhunska zabava. Svakog dana od 16:30 do 19:00 sati nastupa Sarajevo Holiday Duo, na čijem repertoaru se nalaze neponovljivi pop-rock hitovi. 


Od 16:00 do 20:00 sati oni koji naruče pivo mogu od Carlsberg hostesa zatražiti listić za učešče u Carlsberg bingu, čije je izvlačenje svakog dana u 20:00 sati. 


A od 21:00 sat su na programu večernje svirke. Tako će se u ponedjeljak, 7. januara ljubitelji pop – rock hitova zasigurno odlično provesti uz nastup sarajevske klupske senzacije, grupe Mirza & Panduri. Ovaj ponedjeljak će na Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketu biti u znaku pravoslavnog božića, koji će biti obilježen uz badnjak i prigodan program.


Utorak, 8. januara donosi zabavu za meraklije, uz nastup Light Tamburitza Ensemble, dok će u srijedu 9. januara goste zabavljati fantastični Epic Band, na čijem bogatom repertoaru se može naći ponešto za svakoga.


U četvrtak, 10. januara grupa S.A. Jam će izvedbom pop-rock standarda zagrijati atmosferu pred vikend, dok u petak 11. januara posjetitelje očekuje nastup fantastične grupe The Babe Barbarella ESFF, čiji je decembarski koncert bio jedan od najboljih programa ovogodišnjeg Marketa.


Pretposljednjeg dana trajanja 8. Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketa,u subotu 12. januara nastupa fenomenalni Mujo Šantić sa svojim orkestrom i repertoarom najljepših sevdalinki. 


A u nedjelju 13. januara, posljednjeg dana ovogodišnjeg Marketa bit će održana humanitarna zabava Noć dobrih ljudi – Za naše heroje, koju Coca – Cola Sarajevo Holiday Market organizira u saradnji sa Klix.ba, a sa koje će cjelokupan prihod biti namijenjen za stipendiranje djece poginulih pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo.