Novo zaštitno lice mirisa Armani Code je Ryan Reynolds

Talijanska kuća Giorgio Armani s ponosom predstavlja novo zaštitno lice mirisa Armani Code.

Ryana Reynolds postao je novo zaštitno lice mirisa Armani Code, a kampanja s glumcem i producentom u glavnoj ulozi za novi parfem Armani Code Absolu, bit će objavljena u veljači 2019. diljem svijeta.


„Kao simbol modernog, potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno utjelovljuje suvremenu senzualnost Armani Code muškarca: zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije“,ističe g. Giorgio Armani.


Armani Code lansiran je 2004. godine kao moderni odraz vlastitog ispunjenja i jedinstvene osobnosti, utjelovljujući muškarca koji s lakoćom svladava umjetnost zavođenja. Prva kampanja bit će posvećena mirisu Armani Code Absolu, novom mirisu Armani Codea. Video je režirao Reed Morano, dobitnik nagrade Emmy za seriju Handmaid’s Tale, a za fotografiju je bio zadužen Matthew Brookes.


Armani Code je moderno utjelovljenje samoispunjenja i osobnosti čovjeka koji bez napora gospodari umijećem zavođenja. Miris se ubraja u prvih 10 svjetskih muških mirisa.Ryan Reynolds, glumačka zvijezda i producent nominiran za nagradu Golden Globe za film „Deadpool“ studija 20th Century Fox koji je srušio sve rekorde, jedan je od najtalentiranijih glumaca današnjice. Besprijekorno utjelovljuje likove u različitim žanrovima, bilo da je riječ o drami, akciji ili komediji.