Odaberite mudro jer ovo su tene koje pristaju svim stilovima

Moto FIND YOUR ATTITUDE isticati će se glasnije nego ikada prije.

Znamo koliko je, u vremenu u kojem se na svakom koraku susrećemo s novitetima, teško odlučiti se za samo jednu opciju i napraviti samo jedan izbor. Baš zato se, iz sezone u sezonu, koncept Buzz trudi da vam olakša izlazak iz „labirinta izbora“, pomogne da donesete najbolju odluku i pronađete sebe – svoj stil i stav koji će vas izdvojiti u moru istih i identičnih.

Na tom putu nam, već četvrtu godinu, predstavljaju klasike koji su obilježili sneaker kulturu, ali i novitete koji će tek ostaviti trag u zajednici koja opstaje bez obzira na sve promjene koje donosi moderno doba. Tako će biti i u ovoj, 2019. godini, u kojoj će se moto FIND YOUR ATTITUDE isticati glasnije nego ikada prije.

Predvodnici novog talasa sneaker kulture upravo su BUZZ CREW COOL KIDS, ekipa koja nam je mnogo puta do sada pokazala da možeš ostati drugačiji, a ipak biti moderan, atraktivan i u trendu. Zajedno sa njima moći ćete pronađete izlaz iz vrtoglavog labirinta izbora na kraju kog će vas uvijek čekati nagrada – novi, još atraktivniji modeli patika najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, adidas, Reebok, Converse, New Balance i drugih).

This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.