Od sutra po SNL magazin u Cinema City

SNL

Od sada ćete vaše primjerke SNL magazina moći kupiti i u multiplexu Cinema Citya u Sarajevu.

Prvi magazin za muškarca u BiH, ali i za ženu, najavljuje još ekskluzivnih vijesti i novina. Pored informacije o novom broju čiju naslovnu priču čini ekskluzivni editorial s intervjuom Edina Džeke, stiže dodatna važna objava. Naime, SNL magazin i multiplex Cinema City sklopili su zajedničku saradnju o prodaji SNL magazina.


 «Cinema City se raduje suradnji sa magazinom SNL koja zvanično počinje sa prodajom magazine na našim blagajnama, a nastavlja se sa  projektom Gentlmens Movie Night .Ovo vidimo kao jedan novi vid suradnje i promocije, ne samo za mušku populaciju, već i za sve one koji vole da  prate  novitete i urbane priče ali i kvalitetne tekstove. Očekujemo vas da dođete po svoj primjerak !», riječi su Andree Vujošević, izvršne direktorice sarajevskog multipleksa "Cinema City". Prepoznatljivost SNL magazina kao kvalitetan projekt od jednog ovako velikog i značajnog bh brenda, glavnog i odgovornog urednika ovog magazina nije ostavila ravnodušnim 


« Velika je čast i zadovoljstvo biti u ovoj priči koja nama mnogo znači. Kada vas izabere kompanija ovih razmjera da budete prvi magazin koji će se prodavati na blagajnama, nama je još jedan pokazatelj da kvalitet uvijek ispliva na vrh. Ova saradnja je počela s ciljem da se nastavi još sa većim planovima.», kazao je Sanel Hadžić. 


Zato, od sutra po vaš primjerak magazina i u multiplex Cinema City!