Ian i danas stječe popularnost starih i novih tinejdžera

SNL

Tinejdžerska serija Beverly Hills 90210 tokom 90-ih bila je pravi hit, a za njezinim glumcima ludjeli su brojni pripadnici mlađih generacija. Iako je prestala s emitiranje prije 16 godina, svi se sjećaju popularnog Stevea Sandersa kojeg je Ian glumio. Danas 52-godišnji Ian tada je savršeno odigrao ulogu simpatičnog, bogatog i kovrčavog momka.

Ian Ziering nakon završetka snimanja serije Beverly Hills  nije uspio ponoviti popularnost i tek se pojavljivao u nekoliko serija. Bio je u braku sa zečicom Nicky Schieler, što je završilo razvodom. Izgleda da je bračnu sreću pronašao s Erin Kristine Ludwig s kojom je u 49. godini života  prvi put postao otac djevojčice Mije.


 


Njegove godine niti popularnost nisu prepreka da u posljednje vrijeme postane na meti modnih paparazza iz razloga što je u posljednjih dana postao lice muških brendova poputa parfema, satova i sl..  A da ova generacija muškaraca može izgledati ovako, potrebno je vježbanje gdje ga često možemo vidjeti, upravo na tim fotografijama.