adidas Stan Smith patike dobijaju drugačiji dizajn za Valentinovo

PR

Pokažite ljubav ovom klasičnom siluetom.

Februar je tradicionalno poznat kao mjesec ljubavi. Iako se Dan zaljubljenih obilježava 14., svake godine cijeli mjesec bude u znaku romantike. Da ovaj poseban dan bude poseban pobrinuli su se iz kompanije “Adidas”, čiji čuveni model tenisica Stan Smith će dobiti drugačiji dizajn za Dan zaljubljenih. Ovim činom Adidas Originals se pridružio podužoj listi brendova koji su predstavili posebne komade kojima slave Dan zaljubljenih, novim unaprijeđenim modelom Stan Smith patika, koje umjesto klasičnih prepoznatljivih pruga imaju simbol ljubavi – srce.


Na bijeloj bazi se nalazi crveno sjajno srce, kompletirano sa tri pruge koje evociraju na istoriju brenda, dok je Stan Smith logo postavljen na jeziku patika u istoj “Active Red” nijansi. Patike su obogađene gumenim đonom koji pruža udobnost i odličnu izloaciju stopala.


Novi model će se ekskluzivno prodavati od 1. februara, a zasigurno da će mnoge ljubiteljice poznatog sportskog brenda investirati u bezvremenski model koji ovog puta dolazi sa tematikom ljubavi.