Uskoro stiže treća sezona "Handmaid's Tale"

PR

Ako do sad niste pogledali ovo seriju, vrijeme je. Vjerujte nam na riječ, oduševit će vas i s nestrpljenjem ćete iščekivati nove sezone.

Moramo vam priznati da nas je obradovala vijest da se jedna od najboljih novijih serija, "The Handmaid's Tale", uskoro se vraća na male ekrane. Od aprila 2017. od kada je postala dostupna posredstvom VOD-a, serija The Handmaid’s Tale  je postala prva serija sa streaming servisa koja je osvojila i Zlatni globus i nagradu Emmy za najbolju dramsku seriju. Osam puta je nagrađena nagradom Emmy, a do sada je osvojila više od 30 prestižnih nagrada, uključujući i nagradu Peabody za 2018. godinu. Serija je postala najgledaniji serijski sadržaj VOD-a sa najvišim ocjenama od strane kritike. Treća sezona se trenutno nalazi u fazi produkcije.Radnja treće sezone ove serije je sve donedavno bila obavijena velom tajne, dok smo nakon Super Bowla ipak dobili nešto više informacija. Naime, prvi teaser trailer je prikazan upravo tom prigodom, a produkcijska kuća Hulu je ciljala na milijune koji nisu odvajali oči od televizijskih ekrana. I dok točan datum početka emitiranja nije poznat, doznali smo ono najvažnije - June je živa i nastavlja svoju borbu protiv Gileada. Podsjećamo, druga sezona je završila tako da je June u zadnji čas odbila pobjeći u slobodu, i to zato što nije mogla ostaviti svoju stariju kćer. Njena prijateljica Emily je, s druge strane, uspjela pobjeći nakon pokušaja ubojstva tete Lydije, i to uz neočekivanu pomoć svog zapovjednika. 


Kratki video počinje idiličnim prizorima uzornih obitelji, poput obitelji Waterford, da bi ga ubrzo prekinuli pakleni prizori pravog totalitarnog sistema kakav je Gilead, popraćeni Juneinim glasom koji govori "Wake up, America. Morning's over." Drugim riječima, vrijeme je za borbu i preuzimanje svojih prava, a prema svemu što smo dosad vidjeli u ovoj seriji, jedino u što možemo biti sigurni jest to da ni u što ne smijemo biti sigurni. Jesmo li spomenuli da u jednom trenutku vidimo June kao Marthu? 
Glumačku postavu serije čine osvajačica nagrade Emmy i Zlatnog globusa Elisabeth Moss kao June Osborne, te Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O–T Fagbenle i Amanda Brugel. Nova imena treće sezone su Christopher Meloni i Elizabeth Reaser. Predstavlja adaptaciju istoimenog bestseler romana Margaret Atwood koja je jedna od izvršnih koproducentica nove sezone. Ostatak produkcijskog tima čine Warren Littlefield, Moss, Daniel Wilson, Fran Sears i Ilene Chaiken.S nestrpljenjem iščekujemo novu sezonu, a vi?