Miris istinske ljubavi koji ‘pogađa’ ravno u srce - Versace Eros Flame

PR

Versace Eros Flame miris je za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su u kontaktu sa svojim najdubljim emocijama. Oni istodobno opažaju osjećaje i uživaju u vječnom mirisu istinske ljubavi.

“Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti ” izjavila je Donatella Versace.


Kreator miris Olivier Pescheux napravio je miris za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama. Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan, nedvojbeno podsjeća na strast ljubavi. 
Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra iz Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu. 


Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast moss i sandalovina – suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa, a pripada citrusno-začinsko-drvenastoj olfaktivnoj obitelji.Uz parfem, stiže i linija proizvoda za tijelo koja se sastoji od losiona za poslije brijanja i balzama za poslije brijanja, deo spreja i deo  stika, gela za tuširanje i kupanje. Ovi luksuzni proizvodi za kupanje i njegu za svakodnevnu upotrebu ostavljaju kožu mekom i blago mirisnom, stvarajući trenutan i dugotrajan osjećaj ugode.