Da li imate svoje patike za zimu?

Đak Sport

Modni trendovi i za ovu zimu kažu da su patike broj jedan, bar što se obuće tiče. Mogu se nositi uz skoro sve, tople su i praktične – od sportskih za svaki dan, preko svedenih za poslovne prilike pa do onih za svečanije izlaske.

Da, već par godina unazad modni stručnjaci ne smatraju “prekršajem” kada uz večernju toaletu odaberemo i nove šik patike. Konačno su i one dobile svojih pet minuta. Zašto ne bi zasjale na crvenom tepihu kao prave zvjezdice, što zasigurno jesu, jer svakodnevno čuvaju naša stopala.


Patike za zimu se rijetko traže, a još rjeđe pronalaze. Uglavnom se oslanjamo na ustaljeno mišljenje da je tokom zimskog perioda potrebno dobro da se “zabundamo” i da nosimo obuću “koja ne propušta vodu”.


Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi koja to obuća ne propušta vodu, ali konzervativnost nas sprječava da pokušamo sa nekim novim materijalima, a dobro poznatim i vanvremenskim brendovima.


Đak Sport, u saradnji sa “Nike”-om, jednim od vodećih proizvođača sportske opreme, nudi fantastična rješenja u kolekciji koja je predviđena za hladno i kišovito vrijeme. Prepoznatljiv stil, dugogodišnji kvalitet, praćenje svjetskih trendova, inovativnost i originalnost izdvajaju ih od konkuretskih brendova.


Bilo da su napravljene od meke kože ili high-tech tkanina, tople patike su tokom zime definitivno naši najvjerniji prijatelji. Neke od njih dizajnom više liče na cipele, a neke su trendy i ekstravagantne, poput onih od kože intenzivnih boja, u kojima vam čak ni “omržena” bljuzgavica neće smočiti stopalo.


Dajte im priliku i tokom hladnih dana, dopustite vašim stopalima da dišu, a posebno dizajniranom đonu da vas što više odvoji od tla i tako zadrži toplinu u zimskom periodu. Uostalom, kada vas je “Nike” iznevjerio?!